Yoga Mala verzorgt yogalessen
in en om amersfoort.

yoga voor iedereen!

KinderyogaWekelijkse lessen:

KINDERYOGA 4-6 jaar 14.45 - 15.45
KINDERYOGA 7-9 jaar 16.00 - 17.00
beide lessen worden gegeven op woensdagmiddag

KINDERYOGA

Hou je van lekker bewegen? Vind je het ook fijn om tot rust te komen en te ontspannen? Gebruik je graag je fantasie en vind je het leuk om creatief bezig te zijn? Kom dan meedoen met kinderyoga! In de les werken we rond een verhaal of thema. We beginnen met een welkomsspel en een actieve warming- up. We doen yogahoudingen (voor jezelf & samen) adem- en yogaspel. Spelenderwijs gaan we op ontdekkingstocht in ons eigen lichaam. Actief zijn & ontspannen wisselen elkaar af. We werken met muziek en creatieve opdrachten. We eindigen de les met een massage, gevolgd door een moment van rust met muziek of een visualistie verhaal.

Bewegen is gezond maar ook ontspannen is essentieel. Het verwerken van alle indrukken die je kind de hele dag door opdoet is belangrijk. Yoga kan daarbij helpen. Kinderen worden bewuster van hun lichaam en komen dichter bij zichzelf. Dit helpt ze om beter te ervaren en aan te geven wat ze nodig hebben. Yoga bevordert de concentratie, houding en soepelheid. Het geeft je kind handvaten om en het vermogen bewust te ontspannen. De kinderyogalessen zijn afgestemd op de belevingswereld en leeftijd van de kinderen

Leslocatie: Op de boerderij! Bij biologische balansboerderij “Het Derde Erf” is er, boven de koeienstal, een prachtige ruimte: yogastudio ENJOY! Birkstraat 125, op de rand van Amersfoort met Soest (tussen kaasboerderij De Staelenhoef en Dierenvoeder Eemland)
Er is genoeg parkeergelegenheid en als je wilt wachten op je kind is de gezellige uitspanning/ winkeltje de schaapskooi tot 17.00 geopend voor een kopje thee of cappucino met verse melk van de boerderij koeien! :-)

DATA KINDERYOGA BLOK I: 18 en 25 september, 2, 9 en 30 oktober, 6, 13, 20, 27 november. 4 & 11 december.
(Tijdens de schoolvakanties, en in de week vóór de schoolvakanties zijn er geen lessen.)

Tarieven
, afhankelijk van het aantal lessen per blok.
Voor blok I (11 lessen) is dat: 104,50 euro
(Gebaseerd op een lesprijs van 60 minuten à 9,50) Als je twee kinderen laat deelnemen krijg je een korting van 2 euro per les op het lesgeld van het 2e kind. De lesprijzen zijn exclusief 9% Btw.

Tussentijds instromen is in overleg mogelijk, zolang er plaats is in de groep. De 1e les is een GRATIS PROEFLES, zodat je kind op een laagdrempelige manier kan proberen & kennis maken.

Via de contact pagina van deze website kunt je je kind aanmelden. Je kunt me ook mailen via info@yoga-mala.nl Heb je nog persoonlijke vragen? Neem gerust contact met me op.
Je kunt me ook bereiken voor op 06-13495821