Yoga Mala verzorgt yogalessen
in en om amersfoort.

yoga voor iedereen!

Sylvia Siegmund


Over mij & yoga-mala

De naam yoga-mala heb ik heel bewust gekozen: de malaketting staat voor mij symbool voor verbinding; van alle verschillende kralen samen in één ketting.
Het woord yoga betekent ook letterlijk verbinding; en dat is ook precies wat yoga doet; het verbindt je met jezelf, met je lichaam, met je gevoelens, met je adem, met wie je diep vanbinnen bent. En samen yoga doen verbindt je met elkaar; met aandacht voor elkaar, samen bewegen, rekening houden met elkaar, samen ontspannen & plezier maken. Ik geef yogalessen aan mensen van alle leeftijden; van peuters tot senioren. Heel bijzonder om telkens weer te ervaren hoe waardevol yoga is voor mensen van jong tot ouder; lichamelijk, geestelijk en emotioneel gezien. Het lichaamsbewustzijn, de ontspanning en het plezier die klein en groot beleven.

Voor mijzelf geeft yoga me, door de afwisseling tussen beweging en rust & de aandacht voor de adem, energie en ontspanning. Yoga helpt me om bewuster te zijn van mezelf én van de wereld om me heen.

Ik behaalde mijn praktijkexamen lesgeven bij de hathayoga docentenopleiding Saswitha. Mijn opleiding in yinyoga volgde ik bij Stillness in yoga.

Mijn opleiding kinder- en tieneryoga en volgde ik bij Helen Purperhart.