Yoga Mala verzorgt yogalessen
in en om amersfoort.

yoga voor iedereen!

Dreumes & Peuteryoga

In samenwerking met het mama & papacafé Soesterkwartier ( http://mamapapacafe.nl/ )
verzorg ik, ouder & kind dreumes/peuteryogalessen. Voor (groot) ouders samen met hun kindje van ongeveer 2-4 jaar.
De les is afgestemd op de allerjonsten en we doen spelenderwijs yoga, naar aanleiding van een verhaal of thema. Actieve & rustige spelletjes wisselen af, zodat de kinderen én ouders, lekker bewegen & tot rust komen. Met het doen van yoga ontwikkelt je kindje lichaamsbewustzijn, coördinatie en balans. Door het samen yoga doen, met aandacht voor elkaar, versterk je de onderlinge band. Bovendien is er vooral ook veel ruimte voor vrijheid en plezier!

Heeft je kindje even geen zin om mee te doen en wil het (even) alleen kijken? Helemaal prima; tijdens de yogales houden we rekening met de ontwikkeling & eigenheid van peuters. Als je als ouder zelf mee blijft doen en je kindje af en toe uitnodigd mee te doen, sluiten ze vanzelf weer aan. Of niet, en dan misschien een volgende keer; soms heeft een kind even een tijdje nodig om te wennen.
De leslocatie is in de circusschool amersfoort. Na de les is er gelegenheid iets te drinken en te spelen in de naastgelegen binnenspeelplaats "De verkeerstuin" (thuisbasis van het mama en papa café Soesterkwartier) en contact te maken & spelen met andere ouders en kindjes.

KOMENDE LESSEN: WOENSDAG 16 oktober 6 & 20 november 10.15-11.00
Soesterweg 312 Amersfoort
Aanmelden via www.mamapapacafe.nl