Yoga Mala verzorgt yogalessen
in en om amersfoort.

yoga voor iedereen!

YINYOGA is een rustige, yogavorm, waarbij je langere tijd in een houding blijft. De oefeningen zijn gericht op het ontspannen van de spieren, om zo de diepergelegen lagen van het bindweefsel aan te spreken. Dit zorgt voor meer hydratatie en ruimte & werkt in op de meridianen. Deze energiekanalen zijn verbonden met de organen. Spanningen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau kunnen zo losgelaten worden. Door de verstilde aandacht voor je lichaam & de adem komt je in een meditatieve staat die je diep tot rust brengt.

HATHAYOGA is de klassieke yogavorm, waarbij je beweegt binnen jouw ruimte, op het ritme van de adem. Van staande dynamische oefeningen gaan we naar zittende en liggende houdingen, mindful & verstild. Je verkent de grenzen van je lichaam binnen jouw mogelijkheden en ontwikkelt kracht, balans & flexibiliteit in lichaam & geest, om die vanaf je yogamat mee te nemen de wereld in!

SENIORENYOGA 60+ Tijdens deze les doen we zachte hathayoga, ademoefeningen en yinyoga, aangepast aan ieders individuele mogelijkheden.

LESTIJDEN:


YINYOGA: Maandagavond 20.30-21.30

HATHAYOGA: Donderdag 9.00-10.00

SENIORENYOGA 60+: Donderdag 10.15-11.15

Leslocatie: Body & mindzaal
Action Center
Hamseweg 2H
Hoogland

Aanmelden via action center Hoogland:
033-2851280
www.actioncenterhoogland.nl